2020-03-26 646 views
知道新蒲崗開左間新食店,成日想想過去試下,不過夾唔啱時間,到今日終於有時間過黎試下啦。行到去先知,原來係以前仙跡岩舊鋪位置,多年前我都有幫襯過仙跡岩,我地呢啲上年紀既先會識,而家既小朋友淨係識喜茶啦。講真呢個場,正常一般人都唔會上去搵野食,死場一個,得幾間補習社,同埋幾間街坊先會黎睇既鋪,所以上得去既一定係同路人,大家可以放一萬個心。上到去,幾位店員都係年輕人,店鋪裝橫當然係好有黃店風格。今日我叫左個 "滑旦吉烈豬扒丼" 包裝合格,估唔到個豬扒真係即炸,熱辣辣!正!滑蛋汁唔錯,洋蔥甜甜地好味道。飯好似係珍珠米,唔會煮到爛哂一 pat pat 到左中午食飯時間,估唔到咁多人,如果大家想去食,可以早啲去或者叫外賣!

我地呢啲上年紀既先會識,而家既小朋友淨係識喜茶啦。

滑蛋汁唔錯,洋蔥甜甜地好味道。
飯好似係珍珠米,唔會煮到爛哂一 pat pat

Other Info. : 現場有野其他野賣。
2020-03-16
$68 (Lunch)
  • 滑旦吉烈豬扒丼