Hiring
$15,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$15,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
2017-06-06 300 views
今個春天 爭鮮壽司重新裝修,話5/5重新開張 但我1/5路過大埔廣場 估唔到佢已經重新開張 出面望入去 好似高級左d wor今日終於有時間入邊食 星期一既12點 人唔多 唔洗排隊 行入去發現座位安排同以前一模一樣 只不過迴轉帶換左新既啦 個位置都係有小小逼 無位擺袋 唯有自己抱住佢壽司都係同以前差唔多 但係講真 款式變少左 都係一d最基本既壽司 心諗 不如買爭鮮外帶啦 仲平d⋯⋯我之前鍾意爭鮮回轉壽司係因為佢款式比外帶多 又精緻 但宜家好似唔係甘今次唯有簡d最基本款 黑色碟倒是有新野 試左尼個芝士蝦壽司 仲有一舊菠蘿 爽口之餘又有香濃芝士 壽司飯雖然唔多 但下面鋪左一層海苔 幾特別! 除左尼個芝士蝦 爭鮮壽司就無咩特別 無咩驚喜 壽司款式仲越來越少 睇來裝修只是外在 本質並沒有提升 唔跌已經很好了唔該!變返以前多d款式 得唔得?

唔該!變返以前多d款式 得唔得?
芝士蝦壽司
2017-06-05
$44 (Lunch)
芝士蝦壽司