2011-02-07 2 views
一早起身,唔想成日食早餐,所以等到11點半,呢間舖開門,由於我還未去到,家人已到達,一早開門未店內只有很小顧客。但我家人去到,佢話未夠半數唔比入?但店內夠多位,都要我家人等。痴線,你好多客?唔憂做呀?由於家人未試過,故等了一陣,家人已到齊,但未有帶客同事在場,全店員工企晒響度,有個四眼妹,應該係店內大粒少少職位,只叫我們等。為什麼無咩客都唔比人入,人齊又要等帶位既員工才入得,都唔知呢間野搞咩?查實我已經唔係第一次黎,不過唔會再有下次。D野又唔係十分好食,食物、飲品又唔夠熱,上次黎已有不少人覺得間野D員工不禮貌。尋日見到餐牌話餃子必食,即管試下,我話味千好過佢多多聲。講真,豬扒我只係覺得吉列果隻都幾好,其他?我諗你練好D牙力先再黎過啦!凍飲我未飲過,不過見到隔離枱成杯剩響度,各位,你知咩事啦!若果唔信,大家去試下啦!
2011-02-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)