2019-12-12
咁岩黎行過個新商場,好多野都未開,但唯獨見到一兩間餐廳,見到呢間放題都好似幾正咁,就入去試下🙊可能初初新開,未算好多人,但係就食得好舒服,最緊要唔洗同人逼,環境乾淨又企理😆😆佢仲有D房位私隱度幾高,成個裝修都係勁日式木系食物款式都算多,基本既刺身同壽司都有齊,而且落幾多件就黎足咁多件,冇走盞都算幾好❤刺身都好新鮮,色水唔錯,食落好夠凍,唔知係咪都唔算多人所以上菜速度好快,收碟都好爽手,唔洗等😄而佢呢到火炙壽司同沙律既種類感覺好似比出面既放題多,有D平時冇得食既都係呢到搵到😆而且呢到竟然有生蠔同海膽,不過要另外加錢單點的,好好味,堅正堅開心❤總括黎講呢到水準都算唔錯,而且人唔多可以要求坐出面睇景,咁岩呢幾日就算有風都唔算太凍,望住個景好Chill~😆