喺旺角搵食真係唔難,成日都會見到有新餐廳,今次搵到《升》Omakase算係平民價錢,巳有高質享受😎,廚師發辦從來我都好喜歡,因為唔駛諗又有驚喜😂新張期間,推出限定《二人同行第二位半價 晚市訂座優惠*》,真係要襯快試試🍶🧿 $980 廚師發辦前菜(3點) | 特選刺身(4種) | 手握壽司(7件) | 手卷 | 一品料理 | 茶碗蒸 | 湯 | 甜品前菜水雲蝦、鰹魚他他 鰹魚豆腐三文魚子刺身❥金目鯛 、太刀魚、笛鯛入面有日本薑花、柚子啫喱,唔需要點任何醬汁都好好食👍🏻❥煙燻鯛魚 有七色芝麻 自家制洋蔥 日本薑花,酸酸甜甜好開胃😋料理前會有青桃甘露及無花果作小食❥銀雪魚BB 🐟油脂豐富,皮脆肉嫩壽司❥新鮮北寄貝、秋刀魚、拖羅、車海腦、赤目、海膽手卷係滿滿既拖羅,擺上手好有份量🤩仲茶碗蒸 、鯛魚湯 及 甜品如果覺得唔夠,大家可選擇💥$1280 廚師發辦精選廚師發辦18款 😁

🧿 $980 廚師發辦

前菜
水雲蝦、鰹魚他他
鰹魚豆腐三文魚子

刺身
❥金目鯛 、太刀魚、笛鯛
入面有日本薑花、柚子啫喱,唔需要點任何醬汁都好好食👍🏻
❥煙燻鯛魚
有七色芝麻 自家制洋蔥 日本薑花,酸酸甜甜好開胃😋
料理前會有青桃甘露及無花果作小食
❥銀雪魚BB 🐟
油脂豐富,皮脆肉嫩

壽司
❥新鮮北寄貝、秋刀魚、拖羅、車海腦、赤目、海膽
手卷係滿滿既拖羅,擺上手好有份量🤩

仲茶碗蒸 、鯛魚湯 及 甜品
如果覺得唔夠,大家可選擇
💥$1280 廚師發辦
精選廚師發辦18款 😁