2023-01-06 9 views
之前行過見到呢間《辛手村》以木系風格為主題,純白格調睇落唔錯,所以今日收工就去試吓先😀!原來餐廳會係每晚9點半將D燈光調校至酒吧效果,又變成另一感覺👍🏻!二人餐(串燒四款)🐔辛手雞肉軟骨棒~味道最惹味,內裏有軟骨,咬落脆脆的口感不錯!🐷川燒經典豬頸肉,肉汁好Juice!🐮岩燒厚切牛舌心,厚切有口感,亦夠哂軟嫩,簡單加點調味已經好好!🐟日式烤鰻魚串,燒得剛剛好!乾鍋麻辣黑松露乾鍋,係餐廳自家創,當然要試試啦,配料有土豆、娃娃菜和蓮藕,另外加選了肥牛片、香腸和蝦,大量芝麻味道超香,微微辣度的確惹味!芭樂/荔枝烏龍冰茶大大杯不太甜,茶底清爽解膩,配上淡淡果香,飲咗相當舒服😌!甜品青提子冰粉,啫喱般的清甜口感搭配酸酸甜甜的新鮮提子果肉,簡簡單單亦好清新!

二人餐(串燒四款)
🐷川燒經典豬頸肉,肉汁好Juice!
🐟日式烤鰻魚串,燒得剛剛好!

乾鍋

芭樂/荔枝烏龍冰茶
大大杯不太甜,茶底清爽解膩,配上淡淡果香,飲咗相當舒服😌!

甜品
青提子冰粉,啫喱般的清甜口感
搭配酸酸甜甜的新鮮提子果肉,簡簡單單亦好清新!