星期日,雖然落雨但仍然因為難得放假所以去新西行下食下!夜晚去到屯門市廣場,上兩層有好多野食,7點幾去到,見baby cafe唔係好洗等啲價錢又合理,加上未試過,就試下!睇食評好多劣評,但食又唔覺!除左侍應態度差之外,其實不錯!叫左個二人組合,兩個主菜一個小食,叫左個漢堡同芝士海鮮意大利飯,小食要左雞翼拼薯角,$168!再加左個湯同是日餐飲荔枝茶$23!漢堡估唔到都幾好食,牛肉煮得啱啱好,旁邊嘅沙律菜亦都幾新鮮,個汁好醒胃,食下食下就食曬!芝士意大利飯算幾足料,有淡淡芝士香,其實我覺得芝士少少就夠,太勁反而會覺得滯!雞翼除左細隻左少少之外,味道就出奇地好,蜜糖甜甜的,肉質亦唔會太林/硬,幾有咬口,呢個好味!薯角同薯條就正正常常無乜特別!總括嚟講,我覺得算抵食而且好食,人均100唔洗,而家好難揾到!

2017-03-19