2021-08-17 34 views
餐廳主題是素食,採用新肉類(素肉),希望人們吃得健康,有助減少碳排放。職員服務好好,好快就安排我哋入座,亦都好有禮貌咁介紹佢哋嘅menu,最後我哋兩個人叫咗2個set一開始飲左南瓜湯,甜甜地幾好入口。之後食咗日式炒烏冬,雖然係素食,但味道都幾好,比一般茶餐廳炒得唔油膩。之後就再食厚切豆腐蝦堡配薯角,咬落幾香幾熱,豆腐食落好特別好好味,口感似長洲大魚蛋。之後飲木瓜阿麻子杏仁奶同香蕉花生醬杏仁奶,賣相好靚好lady,飲落都好香甜幼滑最難忘係老闆娘好親民友善,會主動同顧客傾計,吸收多啲意見,真係好有心去為顧客提供最好嘅服務和食物。整個晚餐食得好開心滿足,因為環境,服務,食物勝過預期,下次會再嚟試其他食物。

一開始飲左南瓜湯,甜甜地幾好入口。