2023-03-31
之前經常都見到有人介紹海膽仔終於食到了😆餐廳面積比我想像中細大概有10張枱👀而餐廳外面的部分有刺身生蠔可以比客人外賣🥡🔺松葉蟹雙重丼🦀$128見到有蟹其實內心已經決定咗要食咩😂蟹蓋有大量嘅蟹膏🤩而旁邊有好多蟹肉完全足夠撈哂成個飯😚而且仲有兩個蟹鉗仔同蟹籽沙律醬,成個飯係好豐富🫶🏻蟹味係好足!!蟹控必食😻🔺三文魚大蝦帶子丼 $88分別有4塊三文魚,2舊帶子同埋一舊大蝦🦐全部刺身都好新鮮,份量都好足料🙌🏻🔺三文魚刺身 $68三文魚刺身有8塊,雖然唔係特別厚但都算肥美🤩而刺身都好新鮮!🔺芝士蟹籽軍艦 $16 就係平時嘅一模一樣😂🔺火灸芝士三文魚壽司 $24 芝士都幾大塊而且三文魚同芝士都燒過🔥好香!🔺火灸牛油帶子壽司 $32帶子上面有一小塊牛油🧈而蒜蓉味都好出配上帶子是夾的😙🔺花之戀 $26 沙律醬係偏酸嗰款,完全係我口味😆另外一提呢間壽司店有好多款味道嘅花之戀😉🔺鰻魚芝士卷 $36卷入面有忌廉芝士同埋青瓜🥒上面就鋪咗一條鰻魚🐟忌廉芝士Cremay,而三樣嘢夾埋都係夾的🤭係會想一啖接着一啖食!🔺軟殼蟹手卷 $28軟殼蟹雖然冇咩膏但勝在啖啖都有肉🥰而且係脆身嘅配上沙律醬係完美😚🔺熔岩海膽魚餅
🔺松葉蟹雙重丼🦀$128
🔺三文魚大蝦帶子丼 $88
🔺三文魚刺身 $68
🔺芝士蟹籽軍艦 $16
就係平時嘅一模一樣😂
🔺火灸芝士三文魚壽司 $24
芝士都幾大塊而且三文魚同芝士都燒過🔥好香!
🔺火灸牛油帶子壽司 $32
帶子上面有一小塊牛油🧈而蒜蓉味都好出配上帶子是夾的😙
🔺花之戀 $26
🔺鰻魚芝士卷 $36
🔺軟殼蟹手卷 $28
🔺熔岩海膽魚餅 $38
魚餅中間有海膽漿但講真唔太食得出有海膽味🤣而魚餅係墨汁嘅都煎得脆💦