2018-03-02 200 views
約朋友去cafe我鍾意約地點方便、服務好、食物好食,仲有一點好重要,要坐得舒服唔好太嘈!呢間新開MAFE Cafe就符合以上幾點!首先,呢度位於旺角地鐵出口,方便到爆!而且呢度夠光猛,用白色為主調,有情調又乾淨!呢度仲有幾張大檯,鍾意一班人gathering就最適合!而且呢度好多game玩,裝到全個櫃都係啊! 去cafe食飯,通常人多,經常出現食物唔夠,但呢度食物超大件,份量充足!我男朋友見到個芝士焗薯條超級興奮!芝士粉超級多,拉絲薯條超好食!而我對呢個黑松錄意大利飯情有獨鍾。意大利飯要淋得黎有口感先最好食…呢度做得唔錯,口感好好!呢個顏色豐富嘅日式黑椒牛柳粒飯成功取得男朋友歡心!未食已經比顏色吸引喇!三色椒好睇又好食!牛柳超級嫩,無根而且真材實料,超多牛柳啊!甜品食心太軟真係無得輸,大家一定要叫!一切開就好似火山熔岩流出來一樣,而且係熱架!配合朱古力雪糕去食,有冰火感覺~ 我一個人獨享!食物質素唔錯,價錢合理,朋友聚會一流!
風味朱古力咖啡
忍者

芝士焗薯條

黑松露意大利飯

日式黑椒牛柳粒飯

心太軟

食物質素唔錯,價錢合理,朋友聚會一流!
風味朱古力咖啡
忍者