今日一心諗住食Mos Burger嘅牛肉漢堡做lunch,點知入到去見到佢有新野:「咦~好似唔錯喎,就試試佢。」吉列帶子藜麥珍珠堡相信女仕門見到藜麥二個字都即時覺得食個漢堡完全冇罪惡感,仲會健康左😆!一個吉列帶子藜麥珍珠堡$27,話貴唔貴,話平唔平,值唔值就要食過先知😎!份量都好足 ,包面同包底用珍珠飯+藜麥代替左,不過略嫌藜麥唔夠多,所以唔係好食到加左藜麥嘅珍珠堡同冇加有咩分別😆,至於個吉列帶子都算大件,期間周不時咬到同見到有原粒帶子,我諗有4粒左右,算係唔錯,不過味道唔算好出,帶子本身都比較淡味,而個醬汁亦都偏淡,可能係配珍珠堡嘅關係,所以整個吉列帶子堡冇咩味,所以絶對唔可以睇少個汁,如果個汁再做好D,呢個吉列帶子珍珠堡就超正啦!

吉列帶子藜麥珍珠堡

吉列帶子藜麥珍珠堡