2020-09-18 49 views
去做facial前,諗住係附近搵野食。見到呢間鋪新開張冇耐,有75折優惠,於是入去試下先。.🌸美國Prime 封門柳 $98生牛扒上檯 一開始覺得有d奇怪,因為去其他地方食都係會先煎到一兩成熟先端上來。老細解釋話,因為每個客人想要嘅熟度唔同,有d客人可能想食生d,但上到黎可能已經超過咗佢要嘅熟度。所以都係自己由頭開始啦~.封門柳,為牛橫隔膜肌肉,每隻牛只有一條,較為罕有。肉極厚身且肉味較重,油花較少,適合喜歡肉味濃者。.我先將兩邊各煎一至兩分鐘,再拎返盤中切自己想要嘅厚度,再拎返去燒中間嘅肉。咁樣就唔會太熟 亦唔會太生~.🌸榴槤炸彈💣 3粒 $20酥脆外皮 入邊榴槤超足量~榴槤控必食.🌸蜜桃🍑烏龍 $10自家製烏龍蜜桃🍑,淡味烏龍 去油膩一流~價錢真係好平~十蚊一支。飲唔曬仲可以拎走。.抗議期間 扒同嘢飲都係75折,埋單先$101咋~老細勁nice,會問下客人嘅感受。畢竟係新開鋪,會想知多d feedback。

🌸美國Prime 封門柳 $98

🌸榴槤炸彈💣 3粒 $20
酥脆外皮 入邊榴槤超足量~
榴槤控必食

🌸蜜桃🍑烏龍 $10
自家製烏龍蜜桃🍑,淡味烏龍 去油膩一流~
價錢真係好平~十蚊一支。
飲唔曬仲可以拎走。
抗議期間 扒同嘢飲都係75折,埋單先$101咋~
老細勁nice,會問下客人嘅感受。
畢竟係新開鋪,會想知多d feedback。
2020-09-12
$100 (Tea)
  • 美國Prime封門柳