2023-04-28 39 views
新蒲崗竟然有一間超有水準日本🇯🇵野食~主打海膽、生蠔🦪、壽司當然我係俾佢個名吸引入去《海膽仔》🤭有晒消費者三種要求👍🏻👍🏻食物好食、服務一流、價錢抵食👍🏻諗住唔食飯🤭但係見到牛柳粒鍋好吸引~黑椒牛柳粒、再加一隻雞蛋🍳一粒粒嘅日本米(Ichiban)泡菜餃子🥟鍋~加入泡菜湯底酸酸微微好開胃🤤超足料😘 炸蝦蟹籽卷~食過咁多間壽司🤤呢一間壽司真係新鮮好味,放入口即溶化👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻熔岩海膽魚餅🍥~一啖咬落去😘鮮甜滿滿海膽即是爆漿出來,一啲都唔偷工減料🤤🤤🤤🤤再嗌下我鍾意啲炸物~炸雞皮、五花腩、雞腎、牛舌、金菇肥牛(一啲都唔油膩👍🏻👍🏻)飯後甜品~忌廉泡芙(諗住一人兩粒,竟然一嚟12粒~超抵食👍🏻👍🏻👍🏻座位唔係太多、但係又好寬闊舒服👍🏻 我見佢都好人多外賣🥡極力推介👍🏻👍🏻👍🏻
新蒲崗竟然有一間超
有水準日本🇯🇵野食~主打海膽、生蠔🦪、壽司
當然我係俾佢個名吸引入去《海膽仔》🤭
有晒消費者三種要求👍🏻👍🏻
食物好食、服務一流、價錢抵食👍🏻
諗住唔食飯🤭
泡菜餃子🥟鍋~加入泡菜湯底酸酸微微好開胃🤤超足料😘
再嗌下我鍾意啲炸物~

座位唔係太多、但係又好寬闊舒服👍🏻 我見佢都好人多外賣🥡
極力推介👍🏻👍🏻👍🏻