2018-11-21 269 views
好想食壽司 平時多數黎黎去去都係食個幾間峰壽司之前朋友都試過而且極力推介但每一次想去食時都要排好耐 特別係星期六日晚所以諗住星期五晚去試下拎飛等下 結果比想像中冇咁多人排隊所以就決定今晚去試入到去見到環境好正 而且地方闊 最岩情侶 三五知己黎慢慢坐慢慢食我個晚去到就坐左係卡位 所以就要用平板黎叫野食呢個係蟹軍艦同蟹膏軍艦 兩樣都做得非常出色 個人比較喜歡蟹膏軍艦 因為夠新鮮之外 而且分量多 簡值係物超所值燒帶子壽司 帶子都夠新鮮 亦都十分肥美 沒有任何失望 連我平時不太喜歡食帶子的都覺得好味  另外我同朋友都十分十分之喜歡食生蝦 每次到壽司店必定會點 生蝦夠彈牙 而另陫的是鰻魚壽司 不果不失 沒有甚麼評論呢個係係食之前睇過食評話係必叫 所以就叫左黎試 最靚同特別既就係壽司上面印左「峰」字眼 好有代表性 第一次黎食都不妨叫下試一試特長既壽司系列就叫左魷魚壽司 好鐘意佢既汁 配上魷魚簡直係絕配點餐時覺得呢個幾特別 所以就點左黎食 是高菜細卷 酸酸甜甜的 配合日本米 特別開胃最後當然要試埋佢地既手卷先叫完美 份量都多同大件 果然冇令我失望 食壽司最講究既就係新鮮 而呢間亦都做到呢個要求 所以
好想食壽司 平時多數黎黎去去都係食個幾間
壽司之前朋友都試過而且極力推介
但每一次想去食時都要排好耐 特別係星期六日晚
我個晚去到就坐左係卡位 所以就要用平板黎叫野食

沒有甚麼評論
最後當然要試埋佢地既手卷先叫完美 份量都多同大件

果然冇令我失望 食壽司最講究既就係新鮮 而呢間亦都做到呢個要求 所以係非常一流 而且價錢亦都合理 服務也不俗 食完後都明白點解咁多人排隊黎食 簡直物有所值 會再返黎食
2018-11-16
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)