2023-03-24
今次來到旺角爆丼屋食晚飯,一入去就見到樓底極高,天花仲掛上左雲層燈好可愛! 我地當然叫返一人一個丼飯一齊開心share!.🔥四重火山盛丼睇個名都覺得好勁!! 四大材料鋪滿在飯上,分別有有鮮松葉蟹肉、拖羅蓉、三文魚籽同海膽!! 堆砌得勁高既拖羅蓉,原來係用左赤身、甜蝦、劍魚楠、帆立貝、紋甲魷魚同三文魚籽製成,唔怪得口感咁豐富!! 鮮松葉蟹肉好多而且好鮮!! 海贍都好鮮甜!! 超豐富又勁飽滿!!.🐟海膽親子丼就係滿滿既三文魚同海膽既丼飯!! 肥妹鍾意食三文魚,一定要叫三文魚先滿足! 呢碗既三文魚全部都大大塊極肥美,好新鮮! 中間就係一堆海膽,好爽甜!! 超滿足!!.本身order左丼飯後,店員就遞上埋麵豉湯,我地仲另叫埋汽水,見到飲品都多選擇! 來呢度食下刺身丼飯都係很不錯的選擇
🔥四重火山盛丼
🐟海膽親子丼