<家嫂一家大小>📍佐敦🔸Unbelievable大過張枱嘅刺身船 🛳️🚢🛥️🔸新鮮海鮮、靚肥牛!無限refill!超抵食!$428 + 10% 飽到上心口!!!🤰🏻🤰🏻🤰🏻第一擊:數款小食無限Refill👍🏼推薦紅糖芭滋👍🏼推薦蝦多士第二擊:刺身郵輪🚢(Non-refill)Unbelievable!!! 隻郵輪係要兩位家嫂先抬得起,完完全全長過張圓枱,可想而知有幾大隻 👀 不過刺身唔算好新鮮 🦐🦀🐠🪼🐋🐙 無肚痛,尚可接受 😌👌🏼👌🏼👌🏼 份量取勝!最好食嘅係鮑魚!😋第三擊:雞煲無限Refill 🐣個人麻麻地佢種辣,有啲似蠔油汁底加辣 🤔 同埋唔鐘意有豬皮同蜆。第四擊:海鮮 & 肥牛無限Refill⭐️⭐️⭐️ 全晚嘅重點就係依度 ⭐️⭐️⭐️海鮮拼盤,勁鮮味!勁新鮮!隻沙白大到手掌心咁大隻 🤚🏼 癲!肉肉口感超滿足 🥴 (OMG!!! 諗起都流口水)最重要係無限Refill,我地叫左好多轉鮑魚同巨型沙白 😍 真係好正!!!仲有!!!佢啲肥牛係靚雪花肥牛 🥰 巧巧吃喔~ 性價比極高!除咗海鮮同肥牛之外,仲有其他配料嘅例如魚皮、丸類、菜 🤣🤣🤣 但我無乜點食,專攻海鮮 & 牛牛 (回本
<家嫂一家大小>📍佐敦
🔸Unbelievable大過張枱嘅刺身船 🛳️🚢🛥️
🔸新鮮海鮮、靚肥牛!無限refill!超抵食!

$428 + 10% 飽到上心口!!!🤰🏻🤰🏻🤰🏻

第一擊:數款小食無限Refill
👍🏼推薦紅糖芭滋
👍🏼推薦蝦多士

第二擊:刺身郵輪🚢(Non-refill)

第三擊:雞煲無限Refill 🐣

第四擊:海鮮 & 肥牛無限Refill
⭐️⭐️⭐️ 全晚嘅重點就係依度 ⭐️⭐️⭐️
除咗海鮮同肥牛之外,仲有其他配料嘅例如魚皮、丸類、菜 🤣🤣🤣 但我無乜點食,專攻海鮮 & 牛牛 (回本!)

第五擊:是日精選糖水

餐廳環境十分之舒服,我哋五個人都配有一張圓檯。餐廳啲家嫂真心好好服務態度,Refill上得好快!驚死我地班「生番」唔飽咁款 🤣🤣🤣 朋友電話無電仲Offer放Counter幫佢叉電 💞 OMGGGGGG … 係母愛啊!

性價比超高嘅餐廳!絕對會回頭幫襯 🫰🏼