2022-08-19 718 views
💥新鮮蒸海鮮廢人餐📍鍋心|太子📍人均消費 $ 2 X X #CL太子 #CL四圍食 #CL中餐⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️淨係開晚市既蒸海鮮😮我地揀咗肉係龍蝦餐💟 6小時足料燉湯叫完餐之後就首先來一個足料燉湯,有雞腳蟲草花豬肉等等,非常入味,食得出係無味精😽💟 蒸海鮮除咗肉蟹同龍蝦之外,我哋仲揀咗鮑魚、沙白蜆、多寶魚、 蟶子、鮮蝦、象拔蚌😍全部可以自選咩醬😉例如有果皮、泰式醬、蒜蓉、碎辣椒、麵豉醬,跟番自己喜好就可以啦😊值得一提嘅係海鮮全部會有店員幫手去煮完全可以做廢人😝💟 八寶蒸飯都係可以自選配菜,我哋揀咗臘腸、蟲草花、牛脷、牛腩、排骨🤣撈埋一齊食好正🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
💥新鮮蒸海鮮廢人餐

📍鍋心|太子