2023-02-07
今日約左同事係公司附近食包 點知俾其他同事發現我地自私食🤫唯有幫佢地order 埋😬 我地主要叫左WB經典漢堡($62)同黑椒芝士漢堡($68)試哂豬牛漢堡🤭 另外+$18 upgrade 套餐 跟甜蕃薯條🍠/洋蔥圈🧅/原味雞翼🍗同水牛城雞翼 仲有快樂肥仔水🥤🥤🥤😆漢堡十分巨型 非常足料 一個大男孩食一個漢堡都好好好夠飽 2個女仔可以share一個 然後叫多幾款小食🤭🤭🤭 漢堡除左足料 用料仲好新鮮 連生菜🥬都特別爽甜 而且即叫即整 熱辣辣🥰 漢堡扒勁juicy 又厚身❗️❗️❗️最最最正既係WB經典漢堡裡面夾左流心蛋🍳爆哂蛋漿 蛋汁混合埋肉汁簡直係絕配 超香濃 爆哂汁 食完要「選」埋手指先過癮 食到成手成嘴都係 好治癒☺️☺️☺️咁先係食野😌😌😌🫶🏻小食特別推薦洋蔥圈🫶🏻炸皮就算返到公司都依然酥脆 食到最後凍左估唔到都仲係咁脆💯💯 蕃薯條都唔錯 可以食到本身蕃薯既香甜😋 雞翼亦十分嫩滑 不過原味就略嫌淡味 咸些少就更惹味 👍🏻👍🏻👍🏻值得一提既係店主好細心 每個漢堡都有靚靚貼紙 一睇貼紙就知係咩漢堡 就算多幾個人一齊order 都唔怕搞錯口味