2020-04-24 43 views
我最喜歡星期日,因為可以瞓到自然醒先起身去食野,今次瞓醒,醒起去旺角女人街果頭拎野,就同朋友出左旺角了。係 T. O. P拎完野去行女人街果頭周圍八睇下有咩野食,比我發現呢間抵食茶餐廳,咁就一於食啦。我朋友去親茶餐廳都一定食常餐的,因為有沙嗲牛肉麵佢食就得,係呢到都唔例外,佢話呢到個沙嗲味夠重牛肉都好淋,常餐的煙肉炒蛋用來夾麵包都好味,成份常餐食完佢話超飽。而我就因好耐冇食炒公仔麵就叫左豬扒炒公仔麵食,豬扒份量好多公仔都炒得夠乾身好惹味,我仲加左佢地的辣椒油超加分, 食茶餐廳最緊要飲佢的凍檸茶,味道剛好👌。行開街過來食都好就腳,價錢都抵食。

行開街過來食都好就腳,價錢都抵食。