2018-01-14
睇到網上有介紹,一心想試下新野,點知中哂大伏1.叫左型男漢堡漢堡無味,塊肉唔知係冷藏得太耐定唔識調味,好難食,薯條大半都係炸到硬哂2. 魚意粉多油到可以照鏡,香草亂洒,都仍然冇香草味,係為伴碟就太多太亂,係為味道就一啲味都冇3. 想抹走嘴啲油,點知餐巾係抹手紙,抹手都嫌硬,不如唔好比4. 侍應完全冇禮貌,剩係識係收銀機傾計,又唔肯行去張枱度,連對住同佢講埋單,佢都要傾埋計,先再問我要咩;另一個侍應都係,係其他人轉達返比佢聽先得,咁點解唔行黎我張枱聽呢?點睇都似係成班MK仔自己圍圍威,多過打開門做生意5. 總結:極失望,差不多價錢係路德圍食Mr. & Mrs Burger 開心好多又好味好多!順帶一提,間野明明冇咩人食,又要放哂啲枱係鋪外,極阻塞通道!
1.叫左型男漢堡
點睇都似係成班MK仔自己圍圍威,多過打開門做生意