趕車食個快早,唔想食老麥,就腳就行入八番屋。完全無期望,諗住拿拿臨快快趣填飽肚就算,重影乜鬼相呀,所以叫個最平$35的擔擔肉撈麵餐就算。先嚟咖啡,正正常常,但都好過老麥淡如水的Latte 。嗰撈麵嚟到,半隻糖心蛋,有少少肉鬆,少少蔥,幾條荀,3隻辣椒。唔理啦,趕時間,撈起就食啦。一啖放入口,超出預期,微辣,麵質非常Q彈有咬口,係我最鍾意的口感,味道唔差,即刻望住碗麵心心眼老公叫雞扒炒蛋多士餐。雞扒分量一定大過大家樂,味道OK,都嫩滑的,稍為凍咗少少。多士脆口微暖,唔錯,蛋我無試,但個樣一定滑過老麥。整體ok總結,坐得舒舒服服,早晨正常價,無加一,侍應服務態度非好,環境衛生,絕對值得推介。
趕車食個快早,唔想食老麥

先嚟咖啡,正正常常,但都好過老麥淡如水的Latte 。

,超出預期

總結,坐得舒舒服服,早晨正常價,無加一
侍應服務態度非好
,環境衛生
,絕對值得推介。