今日可以早少少離開公司,順利約咗住喺附近嘅朋友簡單食餐飯,跟住先再返學。於是,我就諗住食啲甜甜酸酸嘅嘢,感覺冇咁heavy~~😌·特色綜合牛肉湯金邊粉🐂份量好多,好多牛嘅部位同組合都有齊,連牛丸都有埋添~😉 個牛肉湯底幾好喎,牛肉味真係好出!不過可能牛嘅油脂多咗少少,所以油份比較重,平時慣咗健康飲食嘅我就未必食得好⋯🤔·扎肉蝦餅撈檬🦐撈檬底夠凍,扎肉蝦餅又夠熱辣辣~🔥🔥 有凍有熱嘅感覺幾特別~ 加埋醒胃嘅甜酸魚露就真係唔錯~成功幫助我嘅朋友,喺冇乜胃口嘅情況底下都食得落嘢~~·蒸粉包🇻🇳食親越南嘢我都會食呢樣,因為好鍾意嗰種粉皮包住好多餡嘅口感。咁我都覺得係足料嘅,同埋味道都恰到好處,唔算鹹~·薄荷青檸梳打(凍)清新嘅薄荷葉加青檸,有少少酸酸哋同埋梳打嘅氣,飲完凍冰冰嘅佢成個人爽晒!😎·話梅鹹柑桔水(凍)話梅就甜甜酸酸,鹹柑桔又係喎!😌成件事就變得好夾,凍飲就可以解埋嘢食嘅油膩感。😙
特色綜合牛肉湯金邊粉🐂
蒸粉包🇻🇳