2024-09-14 2934 views
家人聚餐,見九龍香格里拉做7折,港島香格里拉8折,九龍職員話佢哋每人會有隻龍蝦,加上OpenRice 唔使落deposit 就決定食此間,就咁中伏。 真心覺得酒店唔該你收返隻隔几夜龍蝦,可能前一晚煮多咗,唔想浪費,但你哋用的原材料已經唔靚,仲要好似翻煮几次的湯渣咁俾午餐客人,其實係倒自己米,做死自己品牌,唔該你哋自己落去望吓張張枱都留返龍蝦,就知啦。今年都食過夜晚港島香格里拉,唔會差過萬豪,但九龍香格里拉咁樣食品質素,何以可以收取同港島同樣價錢?其他食品都叫正常,但少熱食,老人家唔係太多選擇。比較可取的是師傅寫件生日cake擺盤似返4,5星酒店🤣
其他食品都叫正常,但少熱食,老人家唔係太多選擇。
比較可取的是師傅寫件生日cake擺盤似返4,5星酒店🤣
2024-09-08
$490 (Lunch)
Celebration
Birthday