2023-02-10
仲記得第一次來Cobber 時,印象是覺得一個工厦點解可以吸引到咁多人排隊,仲要係等好耐都等。食過第一次之後,返唔到轉頭,自此之後想食意粉or 甜點/waffle, 呢間真係我嘅first priority😍😍😍😍Cafe 好近APM, 由於都係一間熱店,黎開APM行街的話,可以一試,建議先取票再去逛街,但只能親身取票同留低聽叫號碼,如要行開,請留意等候人數及最好自己預計一下時間才去逛街。否則可能無左個位😆好珍貴架張票😆 但好處係坐底後可以一直同朋友chill, 沒有時限👍👍👍👍食完就真係覺得值得排隊and 會encore and encore 推介以下甜點/主食/小食飲品都非常不錯,但這裡post 相有限,所以先post 食物好了~<主食>明太子忌廉大蝦燉飯($148) 圖右, 超好食😋😋蒜香蟹肉炒意粉($118? ) 圖左--------------黑松露忌廉雜菌意粉($123)--------------大蝦黑松露忌廉蘑菇意粉($128)---------------<小食>鹹蛋黃薯條($68) 圖上蜜糖芥末雞翼(6pc) ($68) 圖下---—
推介以下甜點/主食/小食
<主食>
明太子忌廉大蝦燉飯($148) 圖右, 超好食😋😋
蒜香蟹肉炒意粉($118? ) 圖左
--------------
黑松露忌廉雜菌意粉($123)
--------------
大蝦黑松露忌廉蘑菇意粉($128)
---------------
<小食>
鹹蛋黃薯條($68) 圖上
蜜糖芥末雞翼(6pc) ($68) 圖下
---——————-
松露薯條 ($68)
-----------------
炸魷魚鬚配芥末籽蛋黃醬($78)
------------------
<甜點>
Nutella 焦糖香蕉雪糕窩夫($95?)
--------------------
榛子,朱古力,焦糖香蕉疏乎厘班戟($95)
仲有呢個勁好食