2019-03-05 118 views
首先 ,13:5x分1 ) 門口經理 問佢今日下午茶係咩 ,隨手指 一邊餐牌 , 明明沒既, 明既 ,實好忙啦2 )落單阿姐 ,指住餐牌叫下午茶 ,想飲杯 青檸梳打 ,阿姐 (大聲 ) :下 ?我 (呆一呆 ):( 指住餐牌 ,禮貌語氣)青檸梳打 阿姐 :(溫柔返 )賣哂. 嗯,明既 賣哂 沒問題 3 )食物方面,海南飯飯下午茶勁白痴 ,比平時正價平$4,但份量超少 ,d雞起碼少一半。另外叫左個冬陰公雞肉河粉,湯是溝粉出來的,雞是冰鮮肉。不好吃👎🏼4)重點 !!!我地叫左2個下午茶餐,張單一黎就見到一個餐是下午茶價,一個餐是正價,同佢理論,佢竟然話電腦入(同一張單黎架)個時間前後一個夠2點一個唔夠2點...初頭佢死都唔肯改,話係電腦問題,最後講到佢員工都知我地係叫下午茶餐先死死氣去改,經理態度惡劣😡調景嶺野食唔好食 係基本既 接受到既但咁既服務 ,咁樣既態度 ,免費 都唔會接受到 囉 !!!
首先 ,13:5x分

嗯,明既 賣哂 沒問題

調景嶺野食唔好食 係基本既 接受到既
但咁既服務 ,咁樣既態度 ,

免費 都唔會接受到 囉 !!!
2019-03-05
Type of Meal