2022-07-01
想買外賣齋返屋企食,本身啲齋已經唔係平,細盒都成$44/$48蚊,不過買得都會裝滿。我一個人食唔晒,所以買透明圓盒嘅size(圓盒size比細盒size 約細一半)$20。點知佢只係裝左透明嘅一半都冇比我!!根本就呃錢😡😡😡😡!!佢擺明就求其「畢」一羹俾我就算!!做素食懶係賣善心,實質係奸商hard sell減量等自己賺到盡,直頭係冇良心嘅⬛️店🤬🤬🤬🤬!!P.S. 買齋嘅同時我話要煎堆2個($16)。佢仲想sell我要多一個話平$1比我(即3個$23)!哈哈,真係唔該晒,佢裝唔滿盒$20齋仲想要我買多個煎堆黎平$1咁益我!!人諗:一蚊留番比你養老啦~真心做善事而食齋嘅人應該幫襯其他真心行善嘅齋舖,至少唔係呢啲無良奸商。繼續買佢嘅野只等於助長呢啲奸狡同虧待客人嘅惡行!只係心血來潮想食齋嘅人,就更加唔需要幫襯呢啲◼️店,俾人當自己係水魚咁撳!結論:即時blacklist,永不翻兜!😤😡🤬