當日m記有張display用嘅枱,夾到個呀姐隻狗仔,隻狗仔慘叫,啲慘叫聲尖到我以為滿清十大酷刑。咁個呀姐緊係會發下難喳架啦。哇!點知個經理連埋個𡃁仔職員出嚟,鬧翻個姐轉頭,sorry都無講句,仲大個呀姐話報警丫。我真係o哂嘴。唔怪得啲職員態度咁差,原來上樑不正下樑歪。我明,想快想平,咁服務質素同食物就會參差啲。不過,買野食仲好似慘過乞食,要睇啲職員面色,咁不如行過少少食譚仔、茶餐廳。愈泥愈難食都算啦,近年呢間m記啲員工,成日執漏野,啲經理又由得佢地。逢親啲大單,幾個餐執下一樣、執下一樣,到最後唔知係咪忘記已經執齊未,就無左件事咁,由得個客係度等。有次成張單漏左,仲鬧人無提佢地執,咁唔通我地比完錢,仲要入嚟自己執埋張單咩,咁洗唔洗出埋你份糧呀?啲visa機成日嘟唔到,就鬧個客唔識嘟,嘟錯。痴痴地嘅都,當人地未用過信用卡咩。仲有啲烏蠅多到嚇死人,佢地預早整哂啲食物係度,啲烏蠅隨時係啲包同雞度產卵,到時啲豬柳蛋、炸雞又可以上報紙嘞。未中肺炎,先食物中毒,就真係無陰公。啲𡃁妹、大姐態度咁惡,似乎係唔憂做。香港人返工都睇夠老細面色啦,何必要去貼錢睇人面色,行過對面食大快活仲好態度啦。好心m記賺咁

好心m記賺咁多錢就train下啲員工,或者請啲好質素啲嘅人。

都奉勸各位香港人,愛自己多啲,考慮清楚食咩,小心金拱門,我就無再食架啦。

請大家對自己身體好啲,食下其他野。對自己心情好啲,比其他食肆服務下。

無謂chok住道氣,背脊骨落,仲要變埋脂肪,危害健康。
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner