2024-07-10 6089 views
位置上唔算好易搵,原來係側面行入去大廈先會見到有𨋢上,正面已經圍哂版😂上到去唔算好大,所以黎親個個都有卜位😂仲會揀定要咩餐添呀!!我哋今晚揀咗$268皇牌套餐,已經有齊牛肩胛,牛小排同豚肉食!重點係無限時,唔洗急住食👍🏼👍🏼我地最抵係有快閃優惠,第二個人半價添,加埋一,都唔算好貴!店員非常之勤力,坐座就叫我地揀定飲品,等雞煲滾起就食得啦🤓個醬同平時食開四川嘅好大分別,今次唔辣嘅而且唔算好濃味,反而有啲啲滷水味!原來係日式嘅雞煲,好特別😂入面有蕃薯,芋頭同肉桂一大條!之後店員同我地講叫我地打卡,就送蒸海鮮😍like & share就有幾款海鮮食🤭有蠔,鮑魚,帆立貝,帶子,蝦!落咗好多蒜同薑,食落夠哂味!!蒸足7分鐘就熟,啲海鮮精華跌哂落下面個窩,之後仲會用黎打邊爐添😍😍外面自助bar都有好多揀,有丸,菜,餃子,少見嘅有黃喉,介花魷魚,牛舌,好有特色!!至於肉類,就可以不停問店員拎就得!!👍🏼食完仲有甜品,都多選擇!有雪糕,啫喱杯,藍莓奶凍,豆腐花,紅豆龜苓膏,燉蛋,木糠布甸😍🤭質素都唔錯㗎!!

• 豚肉