店面主打日式木系風格🇯🇵 門口仲有日式燈籠🏮好似去左日本咁🙈🙈 牆上都有啲日本居酒屋既塗鴉 位置上都比較闊 坐得好舒服☺️☺️餐廳有四個套餐可以揀 我地就揀左100分鐘美國牛頸脊餐 湯底都有十種唔同味道可以揀 太多選擇 揀唔落手 🤣🤣最後經過掙扎下揀左我地最中意既椰子雞鍋🥥🐓椰子雞湯好香甜😋 飲落好清爽 入座之後店員提供左精選肉類拼盤 有齊套餐內既肉片 可以試左中意邊款肉片再加點👍🏻👍🏻 肉質都好嫩 最中意美國牛頸脊 同埋五花腩豚肉😍😍火鍋配料都好多選擇 總共有33種!仲有20款小食 試左黑松露薯條 黑松露味好重!吉列蝦🍤好酥脆 三重芝士大蝦反卷🧀🦐係灸燒的 所以令到芝士勁香 同埋生芥辣八爪魚🐙😍😍 最後叫左個焦糖爆谷味雪糕做甜品 味道好特別😝

最後叫左個焦糖爆谷味雪糕做甜品 味道好特別😝