今日經過商場俾呢間餐牌吸引,就決定俾次機會佢試吓佢嘅嘢食係點嘅!首先試吓佢嘅澳洲上級草飼肉眼牛扒300g ,價錢嚟講偏中上尚可接受,牛扒做到五成熟剛剛好,保留肉汁鮮嫩易入口,美中不足係牛味唔太夠,對於呢個價錢比到呢個質素都OK跟住嗌多咗個豚肉生薑燒,豬肉普通有少少冰鮮味,生薑燒嘅汁偏甜薑味夠,白飯用珍珠米好食,但味噌湯就偏鹹 去餐廳Menu有啲多頁,好多唔同嘅配搭,啲加購有啲複雜,轉套餐Combo有啲誤解咗,但店員都好耐心講解 !嘢飲有好多選擇,有啲幾特別,膠原蛋白飲,桑葉青汁,最後我就揀咗荔枝菠蘿水果茶特飲,飲落都OK最後見佢隔離有一間pickup coffee,好似係同一集團有賣早餐,等我有機會再試下先🙂‍↕️

,美中不足係牛味唔太夠,對於呢個價錢比到呢個質素都OK

跟住嗌多咗個豚肉生薑燒,豬肉普通有少少冰鮮味,
生薑燒嘅汁偏甜薑味夠,白飯用珍珠米好食,但味噌湯就偏鹹