2023-03-07 23 views
旺角爆丼屋🛕咁有名唔駛多介紹,真係希望再係唔同區開多d分店,等我地可以易d食到😋🤤。自從佢地搬左新店,都未黎食過,新店裝修文青🧍‍♂️左,樓底又高,坐位寬敞。今日好彩早到,入到去已經剩番最後一枱位置,咁都俾我地入到去。今次因為朋友生日🎂我請客,所以食好d,唔睇價錢叫,最緊要好食同鍾意食。佢地既丼飯🍱係即叫即做,所以係需要少少時間。四重火山盛丼🍱:真係好似成坐火山咁,最頂層係滿滿既吞拿魚🦈蓉,旁邊仲有大量三文魚🐟籽,新鮮海膽&松葉蟹🦀肉。每一啖都有唔同既驚喜,材料夠新鮮,份量好足。三重大極上丼🍱:真係冇諗過係香港食到日本🇯🇵既質素,成個碗鋪滿厚切肥美既吞拿魚🦈,上層仲放左海膽,好甜好新鮮,增加成個丼飯既層次同味道。2個飯都有跟味噌湯,都出奇好飲。總結:咁高質既丼飯店現時只有2間咁少,希望可以快d開多幾間。

佢地既丼飯🍱係即叫即做,所以係需要少少時間。

2個飯都有跟味噌湯,都出奇好飲。

2023-02-27
Type of Meal