2020-05-21 56 views
疫情期間去唔到旅行,又掛住日本既味道的話,你可以黎哩間大阪過江龍冠軍拉麵店止止癢😎😎1️⃣特級白湯- 雞白湯湯頭香濃但唔會覺得膩,每一啖都係骨膠原,食得出係真材實料。另外薄切豬肩肉叉燒肥瘦適中,可以既話我想加點添😋2️⃣鯖魚湯香菇野菜海蝦拉麵- 哩個係晚市限定17:30後供應,微辣既魚湯真教人一口接一口停唔到口,拉麵口感軟硬適中,仲有3隻鮮甜大蝦🦐🦐🦐3️⃣自家製蕃薯脆波波⭐️- 蕃薯控必選,一口一粒,裏面就軟綿綿。每一粒波波入面都係飽滿既蕃薯蓉😋4️⃣炸雞軟骨餃子- 餃子雖然size 細細,但皮薄香脆,雞軟骨加上外皮有雙重口感👍🏻5️⃣波子汽水 - 係童年回憶呀😆哩到竟然有士多啤梨味,食日本拉麵配番枝波子汽水真係無得頂👍🏻另外要讚讚店員靚女貼心既溫馨提示😉

1️⃣特級白湯

2️⃣鯖魚湯香菇野菜海蝦拉麵