希慎𝘉1底層大改裝後真係有種煥然一新嘅感覺!😍除咗有唔少新商店進駐,當然少不了有特色嘅新餐廳🍴是日黎到日本過江龍「鎌倉」,主打食材都係來至日本嘅蕨餅專門店🍡 下午茶時段已經出現人龍,餐廳位於地鐵站出口一出,所以十分便利👍🏻 店舖座位都充裕,最有特色係女店員都會著住浴衣,好可愛😝《 堂食用套餐 》 $78 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟想食得𝘓𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘋又想試到主角蕨餅嘅話,哩個套餐絕對係入門之選👍🏻 3粒蕨餅+一杯淺川園抹茶🍵 只限堂食~先講蕨餅真係好軟熟嘅質地,要即日新鮮整嘅先有咁嘅質感!而黃豆粉同黑蜜亦為蕨餅帶來甜絲絲嘅味道,整體好有日本當地食到嘅水準😋 另外抹茶🍵濃郁得黎唔會苦澀,反而甘甘甜甜好清新👍🏻 一邊食蕨餅一邊飲就好岩😎總括而言,難得有過江龍係水準保持到咁高!😋小編其實仲好想試佢哋嘅刨冰,除咗啲冰係來自日本之外,最緊要係大份到成座山咁高咁巨型!有機會都好想試🤤———————————————🏠環境舒適度:💛💛💛👅舔脷回頭度:💛💛💛💛💛📸打卡able度:💛💛💛💛🙇🏻‍♀️服務滿意度 :💛💛💛💛———————————————

《 堂食用套餐 》 $78 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟

———————————————
🏠環境舒適度:💛💛💛
👅舔脷回頭度:💛💛💛💛💛
📸打卡able度:💛💛💛💛
🙇🏻‍♀️服務滿意度 :💛💛💛💛
———————————————
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea