🇯🇵放工去西環同朋感覺聚下 揀左呢間居酒屋,門面裝修已經好和風,趟開木門 ,小小店面好warm, 店主一邊燒串燒都可以同食客互動,黑板上寫上推介菜式,好鍾意呢種小店嘅feel🐓雞胸軟骨呢個好有驚喜 必點!第一次食雞胸軟骨 有d似雞軟骨 但比較多肉 好脆口好爽 好有趣嘅口感🐂牛小腸表皮燒得好脆口 味道酥香 口感煙煙韌韌 內裡粉粉地🐽荔枝豬肉卷 荔枝包住豬肉 令串燒味道更清新 食落唔會覺得油膩🐔鵝肝釀雞翼 雞翼入面釀左鵝肝 雞翼燒得好香口🐙八爪魚燒餅燒餅上鋪左好多木魚 食落口感同味道有d似大阪燒 份量好適合兩人share🐷豚肉串 呢個係去日式串燒店必點 表面燒香脆 肉內包左軟骨 平時多數係免治雞肉 好難得試到豚肉。豚肉串點左蛋漿好滑🐮香蔥蒜牛柳 牛柳好淋 超香蔥蒜味 食到蒜片味 重口味必點🍙明太子飯團飯團燒得夠乾身 如果再多點明太子更好

🐓雞胸軟骨

雞胸軟骨