2022-12-27 520 views
以前唔多鍾意漢堡, 所以從未幫襯過, 今次因看了 youtube, 指這是日本公司, 才來試一試, 果然日本公司真係可靠~!第一次買,  太開心, 一開頭就食左個海鮮 rice burger , 個沙律和湯都忘記了影相 -_-||| 第一次食 rice burger, 感覺好好, 個質感好好, D 包裝好精美, 個 size 好啱口形, 好欣賞佢個 size, 明白唔係大就好, 啱口形也好重要, 張包裝紙都好啱形, 好好拎. 個飯造包OK 實淨, 拎住食唔散, 原來係 mos burger 引入, 實在是合理, 有創意, 亦有實際.海鮮 rice burger D 料好正, 蝦肉爽口, 顏亦靚, 比金平牛蒡色彩, 但各有特色. 和牛磨菇漢堡金平牛蒡$24 牛蒡爽口, 汁不太濃味,  很不錯, 又平. 本人比較大食, 原來都食到 $143

金平牛蒡
本人比較大食, 原來都食到 $143
2022-07-20
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
金平牛蒡