今日放假開心🥳帶埋一家大細去屯門行吓~發掘左一間新餐廳kikusan🇯🇵🥰個名勁可愛🤣中文係吉谷舍🙌🏻我哋叫咗個二人餐,印象最深刻嘅有菠菜皮蝦餃😳皮薄餡靚,我唔鍾意食菠菜都覺得幾好,因為其實都唔係好重菠菜味🤣👌🏻素鵝🤔正正常常,好味既熱辣辣的🙌🏻回鍋肉😍配擔擔麵😋正!!惹味😆清酒雞又係必試🥰好清新,淡淡既酒香,令人好想一件又一件咁食唔停口👍🏻👍🏻中間叫左杯玄米茶檸檬梳打😌呢個配搭出奇地好飲😆甜品係散叫既驢打滾😋👌🏻煙韌嘅糯米皮包住芝麻花生餡,好經典嘅上海甜點,未試過真係要試下~(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)餐廳好光猛而且好闊落,坐得好舒服😌下次嚟屯門應該會返兜,再試吓佢其他嘢食先🍴
$200 (Lunch)
  • 菠菜味蝦餃
  • 回鍋肉