2018-12-18
📍將軍澳📍日本🇯🇵超人氣過江龍😍即燒海鮮🦀産地直送💯新開優惠🌟$98限時⏱半分鐘❤️任❗️夾❗️海鮮😏------------------------------前幾日啱啱見到fb有介紹😎見到即燒海鮮好吸引,趁未有太多人去,即刻衝去試試佢🤣因為6點就去到,時間尚早,所以就可以坐🔻塌塌米嘅迷你包廂🔻😍😍❗️❗️要除鞋入去,同埋有拖鞋俾您著,好細心😛如果需要落單嘅話,㩒個alarm就可以🥰超級高私隱度😆------------------------------新店開張🌟仲有個限時⏱任夾嘅優惠😆要用指定嘅長筷子係魚缸🐟任❗️夾❗️海鮮😍每枱有一次機會✅自問揸筷子技術好純熟就一定要挑戰下🥳🥳------------------------------但我自己本身就唔係太識揸筷子🙈所以就放棄啦🤣🤣我哋一嚟先叫咗北海道帆立貝、大蜆、鮑魚同象拔蚌嚟燒😛職員都好細心教我哋要點燒會比較好食😎一開始就燒北海道帆立貝🤩先落料理醬,燒佢一陣,再落牛油蒜蓉,令到佢更加香😏😏食落肉質仲好嫩,好鮮味😍😍唔會過老,令到個肉質實曬🙈而大蜆燒一陣就開曬口,啲肉都幾大,又無沙😛最正就係鮑魚🤤🤤一放上個爐仲郁下郁下,好新鮮咁🤣但唔可以燒
但我自己本身就唔係太識揸筷子🙈所以就放棄啦🤣🤣我哋一嚟先叫咗北海道帆立貝、大蜆、鮑魚同象拔蚌嚟燒😛 職員都好細心教我哋要點燒會比較好食😎一開始就燒北海道帆立貝🤩先落料理醬,燒佢一陣,再落牛油蒜蓉,令到佢更加香😏😏食落肉質仲好嫩,好鮮味😍😍唔會過老,令到個肉質實曬🙈
之後再叫咗個地獄拉麵🍜用豚骨湯底再加埋地獄醬料🌶都幾辣下😏😏叉燒都好腍,唔會鞋口🤓
如果一邊燒一邊飲啲冰涼嘅嘢,就真係好爽🤩所以叫咗杯桃色吐息,啫係蜜桃乳酸🍑同一杯南國美人,其實係蜜桃柑桔🍊飲落甜甜地❤️但真係好解渴😂