2023-07-17 26 views
️️聽朋友講尖沙咀厚福街附近有間小館D點心好有特色,於是我同我老公去試吓,上到去間鋪環境好靚,店員又好禮貌👍🏻,親切,𥚃面是中西合璧,仲有舒適卡位,茶壺都有中式和西式,我哋叫咗二份午市套餐$88 /1份,仲叫咗點心午市套餐荷香蟲草花滑鷄飯 ,香噴噴熱辣辣,鷄🐓好嫩滑👍🏻好好味😋彩虹🌈蝦餃,皮薄餡靚👍🏻彩虹🌈皮好特色鮮蝦🦐又大又爽口,色香味俱全👍🏻👍🏻👍🏻豚肉叉燒包,細細個好足料👍🏻湯🥣時菜🥬午市套餐荷香陳皮豉汁蒸白鱔飯,陳皮豉汁好特別🥰白鱔嫩滑又冇骨👍🏻大家不妨試吓😋黑蒜燒賣,黑蒜味濃好出!原來做燒賣都會咁夾😍好好味!炸蝦角,脆卜卜,🦐好爽仲有D jucy,yummy, yummy湯🥣時菜🥬點心:手剁鮮牛肉腸,牛肉🐄好嫩滑👍🏻𥚃面係-塊塊嘅牛肉好鮮味😋師傅真係用心制作👍🏻👍🏻👍🏻鴛鴦蝦腸,好靚紅白2色好特色🥰蝦多士,🦐蝦多士好香脆,-啖咬落去好𦦵化,中間仲有隻大蝦🍤配合得天衣無縫,令人食指大動👍🏻👍🏻👍🏻鮑魚酥,鮑魚鮮甜又juicy😍-啖食落去又鬆化,超好味⭐️⭐️⭐️下次再會叫鮑魚酥金莎芝麻卷,閃閃金光🌟好似金沙,將平凡嘅黑芝麻卷顯得不平凡,真係靚到唔捨得食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
️️

我哋叫咗二份午市套餐$88 /1份,仲叫咗點心
午市套餐
荷香蟲草花滑鷄飯 ,香噴噴熱辣辣,鷄🐓好嫩滑👍🏻好好味😋
豚肉叉燒包,細細個好足料👍🏻
湯🥣
時菜🥬
午市套餐
黑蒜燒賣,黑蒜味濃好出!原來做燒賣都會咁夾😍好好味!
湯🥣
時菜🥬