2019-01-27 778 views
一個悠哉悠哉既早上,嘆一杯有質素既咖啡對於我嚟講係好重要同開心既事,而且又想食得比較健康少少既早餐,最後揀左嚟呢一間cafe試一試(之前只嚟過飲咖啡咋,食未試過佢既野食)。熱杏仁鮮奶奇亞籽麥皮👈🏻完全感受唔到奇亞籽既存在喎,麥皮份量如果多返少少就好喇,因為而家似飲緊熱奶多過食麥皮囉,加左杏仁片,多左脆脆地既口感,幾好。另外個餐仲有炒蛋,多士,佢仲有兜提子乾,我估佢係想人放埋落碗麥皮度食掛?但提子乾本身係好硬既,其實最好早d放埋落麥皮度浸返淋D先食會好D。炒蛋就唔係滑蛋果隻,多士,兩樣都係正常。至於我最著重既咖啡,叫左Latte,味道還好,不過拉花明顯手震,要努力練習多D啦。加油!