2020-11-19 28 views
< 💛時光雞🐔 > 📍屯門行街嗰陣見到有店員派傳單 啲炸雞好似幾吸引😍 跟著就去試下 果然冇令我失望😋👍🏻🍯蜜糖芥末炸雞🍗 $52/5塊佢係原味炸雞另外再配個醬😛 炸雞香脆 肉質juicy 完全唔會嚡 見到一絲絲嘅雞肉🤤 蜜糖芥末醬好食 兩者平衡得好好 必食❣️🧀時光芝士炸雞🍗 $58/5塊呢個都好好食 上面有好多芝士醬🤤🤤 車打芝士味重 但又唔會蓋過炸雞嘅香味 而且佢嘅肉質都係好嫩滑 相當出色😋👍🏻🧀芝士年糕 $18/8條芝士年糕細細舊 年糕好煙韌 入面如果多啲芝士就好😆🧃蜂蜜柚子樂 $8喺韓國嘅罐裝飲品 定價合理 配炸雞飲好解渴😛🧀芝士雞翼餃子🥟 $28/2隻呢個出面比較少見 雞翼釀咗啲芝士好邪惡😈 店員即叫即整 咬落去爆晒啲汁 雞皮燒得香脆 好抵食❣️
< 💛時光雞🐔 > 📍屯門

🍯蜜糖芥末炸雞🍗 $52/5塊