2022-11-24
呢間Cafe環境舒適,令人感覺非常放鬆,旺中帶靜嘅極致享受,食物種類多元化、有沙律、意粉、窩夫、蛋糕等等……🦀軟殼蟹蟹膏忌廉意粉 🍝軟殼蟹炸到金黃色,外脆內軟,而且內裏充滿鮮甜的蟹肉及蟹膏,每一條意粉都充滿蟹膏忌廉醬汁,淡淡蟹膏味,配上大量粒粒蟹子,口感層次更加提升!🍓雜莓窩夫🧇熱辣辣嘅窩夫好香脆,配上大量紅桑子、藍莓、士多啤梨粒🍓,紅桑子清甜帶微酸,而且含有極高嘅抗氧化、呢個甜品顏色鮮艷,睇見都開心☕️海鹽焦糖鮮奶咖啡精緻的海馬拉花,焦糖味香濃,配搭鮮奶口感軟滑,又不會太甜🧊手工冰滴咖啡店主特別使用My Little Coffee 哥倫比亞清新莊園卡斯提優咖啡果汁豆而調配,咖啡中帶點清新的百香果風味,好特別!Cafe Prince Royal | @cafe.princeroyal📍 太子花園街232-242號禮賢大廈地下F舖•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡ •♡•♡•♡•♡•#飲食日誌 #識飲識食 #我的美食日記 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香
🦀軟殼蟹蟹膏忌廉意粉 🍝
🍓雜莓窩夫🧇
☕️海鹽焦糖鮮奶咖啡
精緻的海馬拉花,焦糖味香濃,配搭鮮奶口感軟滑,又不會太甜
🧊手工冰滴咖啡
📍 太子花園街232-242號禮賢大廈地下F舖
•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡ •♡•♡•♡•♡•
#飲食日誌 #識飲識食 #我的美食日記
#foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食
#CafePrinceRoyal #西式 #沙律 #cafe #太子