⭐️汁煮左口魚裙邊 $148第一次咁樣食裙邊,平時都係配壽司食,今次係另一番風味😋左口魚邊重油香味,火炙過之後油脂味更突出,入口即熔,加上少少酸咸嘅醬油汁去做調味,中和左油脂ge油膩⭐️極上鹽燒牛舌芯 $128牛舌芯可以話係每次必叫嘅菜式,無論去到邊度都鍾意食牛舌,牛舌芯燒得好粉嫩,食落好爽口,又唔會韌,加埋啲柚子鹽或者蔥花食就有另一番風味!😍😍⭐️海膽炒飯 $238炒飯好香,炒到粒粒分明,海膽鮮味十足,食落甘甜!入面仲有蟹籽、三文魚籽、櫻花蝦、帶子粒等,口感好豐富!⭐️三文魚/四切 $68厚切,融雪做得幾好,唔會有雪味,好滿足~ 正常發揮la ⭐️廣島蠔鍋 $158啲蠔都幾大隻,而且都有好多隻(7-8隻),肉質鮮甜,廣島蠔令個湯更加鮮甜,我哋差唔多成個湯飲晒🤣仲有啲娃娃菜同埋菇,夠晒飽~
⭐️汁煮左口魚裙邊 $148

⭐️極上鹽燒牛舌芯 $128

⭐️海膽炒飯 $238
炒飯好香,炒到粒粒分明,海膽鮮味十足,食落甘甜!
入面仲有蟹籽、三文魚籽、櫻花蝦、帶子粒等,口感好豐富!

⭐️三文魚/四切 $68
厚切,融雪做得幾好,唔會有雪味,好滿足~ 正常發揮la

⭐️廣島蠔鍋 $158