2024-04-25
♥︎He She Eat♥︎呢間超人氣cafe想食好耐啦,以前成日book唔到位架,今晚終於有機會同朋友來,全場滿座😮好犀利👏🏻唔經唔覺已經開業十年,旺角呢間新店裝修以日系木色為主,感覺好舒服。呢到嘅食物,甜品同飲品都超正😍最緊要價錢合理,超推薦比大家👍🏻👍🏻❣︎香煎比目魚伴蜜糖芥末薯仔❣︎$152魚皮煎得超香脆😋比目魚軟嫩爽滑,配搭蜜糖芥未薯仔同新鮮沙律菜,飽肚又健康。❣︎北海道龍蝦汁海鮮燴意大利飯❣︎$158排盤超靚😍龍蝦汁好濃郁,意大利飯口感超好,軟硬度適中👍🏻入口好creamy,海鮮有蟹柳,魷魚,蜆同鮮蝦,鮮味十足。❣︎特濃5.0牛乳芭菲-藍莓芝士餅❣︎$72用一個好有特式嘅架上,牛奶雪糕奶味超香濃🙂↔️👍🏻配上藍莓芝士餅同藍莓醬,多重層次,果然係呢到嘅人氣皇牌👑之選。❣︎原味梳乎厘班戟❣︎$88佢係我暫時食過最好食嘅班戟🤤空氣感十足👍🏻蛋香味濃超鬆軟👍🏻配埋頂層嘅日本忌廉同楓糖漿,呢餐飯食到甜入心💓❣︎凍香蕉朱古力咖啡❣︎$48呢到啲擺盤全部都好靚,連杯飲品都唔例外🙂↔️香蕉朱古力咖啡夠晒creamy👍🏻口感順滑,重有香蕉同朱古力做點綴👍🏻又好睇又好食。❣︎洋甘菊茶❣︎$40今晚真係食得太多好野🤤要飲返
❣︎香煎比目魚伴蜜糖芥末薯仔❣︎$152
❣︎北海道龍蝦汁海鮮燴意大利飯❣︎$158
❣︎特濃5.0牛乳芭菲-藍莓芝士餅❣︎$72
❣︎原味梳乎厘班戟❣︎$88
❣︎凍香蕉朱古力咖啡❣︎$48
❣︎洋甘菊茶❣︎$40
今晚真係食得太多好野🤤要飲返杯洋甘菊茶解下膩。