2022-06-16 40 views
lunch諗唔到食咩~ 行過見到呢間壽司店,突然就想食壽司 😂 入面店舖位置比較細,只係得三個位,做外賣為主見到menu有好多唔同種類既壽司、刺身、丼飯、卷物等等,價錢唔算太貴🤓 我就是但買左個壽司拼盤醫肚🫣🍱壽司拼盤 $88拼盤有三文魚🍣、火炙左口魚邊、吞拿魚🐠、白身魚🐟、紋甲魷魚🦑、帆立貝、甜蝦🦐、玉子🥚整體黎講食材都幾新鮮,食落口感唔錯!不過吞拿魚就有少少筋,油脂感唔算出,如果厚身少少會好D 🌝 特別講一講火炙左口魚邊,火炙過好好正,入口即融,lunch黎講都食得幾飽肚!BTW 店主可能心情唔好,態度麻麻地,如果真係想食記得要留意下佢心情喔~🙂總括而言 (5個🖤係最高)好味指數 : 🖤🖤🖤🤍🤍服務態度 : 🖤🤍🤍🤍🤍環境打卡 : 🖤🤍🤍🤍🤍回頭指數 : 🖤🖤🤍🤍🤍📍三刀次郎 (友榮大廈)🏢旺角上海街439號友榮大廈地下A號舖🕗星期一至日 14:00 - 00:00
見到menu有好多唔同種類既壽司刺身、丼飯、卷物等等,價錢唔算太貴🤓 我就是但買左個壽司拼盤醫肚🫣

🍱壽司拼盤 $88

總括而言 (5個🖤係最高)
好味指數 : 🖤🖤🖤🤍🤍
服務態度 : 🖤🤍🤍🤍🤍
環境打卡 : 🖤🤍🤍🤍🤍
回頭指數 : 🖤🖤🤍🤍🤍

📍三刀次郎 (友榮大廈)
🏢旺角上海街439號友榮大廈地下A號舖
🕗星期一至日 14:00 - 00:00