2023-12-13
絕對會再去嘅一間😍menu款式好多~一次試唔晒咁多樣🤣今次去食晚餐 野食質素好好🤩 價錢唔貴✨如果lunch時段去仲抵食啊😆 今次食唔落甜品 下次會想叫埋croffle🤤我同朋友兩個食到超飽🤣不過全部野食都一致推薦比大家!𝗠𝗲𝗻𝘂🍴✿ 美國安格斯肉眼🐮 $188塊扒好厚好大塊 我地點左5成熟 煎得好唔錯 出到黎肉質好軟 肉汁都好充足🤤 牛味濃! 點少少鹽食味道更出😍 伴碟有薯條~✿巴馬火腿薄餅🍕 $128係薄脆批底 焗得夠脆! 火腿大大片~上面芝士都好夠 好濃 記得趁熱食😛✿ 水牛城雞翼🐔 $62有6隻~ 個汁調得幾好 甜辣甜辣 個面脆脆的 好食😋✿ 炸魚薯條🐟🍟 $58 (+$10 黑松露醬)呢個好抵食🤩 有4塊炸魚😍 炸皮好薄好脆 魚肉都夠滑 要挑剔就係黑松露醬可以再濃少少就好喇✿ 朱古力蛋糕 跟openrice訂座送左件蛋糕~ 估唔到又幾好食😚 食落有d似tiramisu蛋糕~ d cream打得夠滑 唔會太甜/好heavy😜
今次去食晚餐 野食質素好好🤩 價錢唔貴✨
如果lunch時段去仲抵食啊😆
今次食唔落甜品 下次會想叫埋croffle🤤
我同朋友兩個食到超飽🤣不過全部野食都一致推薦比大家!
𝗠𝗲𝗻𝘂🍴
✿ 美國安格斯肉眼🐮 $188
✿巴馬火腿薄餅🍕 $128
✿ 水牛城雞翼🐔 $62
有6隻~ 個汁調得幾好 甜辣甜辣 個面脆脆的 好食😋
✿ 炸魚薯條🐟🍟 $58 (+$10 黑松露醬)
✿ 朱古力蛋糕