2022-07-28 102 views
上次同朋友嚟左慶祝生日🎂有得寫生日板 仲會播生日歌 雖然少尷 但服務都幾周到💓仲送咗兩杯士多啤梨奶昔比我地🍓🥛呢到嘢食種類豐富又唔貴 仲有酒飲架🍻同朋友放工嚟chill吓真係唔錯🥳.📌原味芝士火鍋 $197除咗去瑞士餐廳🇨🇭都好少見有芝士火鍋🫕芝士唔係用mozzarella 應該係用咗巴馬臣芝士 味道係偏濃味同帶少少苦🧀用個鍋熱住 芝士就唔會變硬🔥仲可以整熱番啲配料✨推介煙韌長通粉同爽口新薯🥔西蘭花正常🥦法包粒有陣雪藏味🥖.📌黑松露芝士薯條 $76原本expect係黑松露味嘅芝士 但佢係熱溶車打芝士再加黑松露醬🙈當佢係芝士薯條 我會比滿分🍟芝士鹹香十足🧀薯條炸得超級香脆 內裏綿密 仲有少少鹽調味😎.📌白汁烤焗大蘑菇 $65大啡菇好大朵 軟滑又多汁🍄個白汁有啲煙肉同洋蔥🥓🧅面頭仲有層焗芝士 白汁份量都幾多 味道偏鹹 所以有啲溜🙈但係個汁用嚟點芝士火鍋啲配料好正!!.📌經典烤焗香辣雞中翼 $57雞中翼焗得啱啱好 肉質嫩滑鎖住晒啲肉汁😆仲好入味 甜甜辣辣 夠晒惹味🐔.📌燒雞腎 $35呢個唔記得影相🥺有兩串 燒得好香 好爽口煙韌 加左孜然粉 好香口😝.📌脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批 (小) $5

📌原味芝士火鍋 $197

📌經典烤焗香辣雞中翼 $57
經典烤焗香辣雞中翼

📌燒雞腎 $35
📌脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批 (小) $56
呢個超超超推介💯棉花糖焗到面頭脆卜卜 咬落就好軟綿煙韌 仲可以拉絲🍬下面底係滿滿嘅榛子朱古力醬🍫🌰再加埋香蕉肉🍌成個combination真係好 甜邪惡到爆 但真係好夾好好食🥹再配埋塊甜甜地嘅瑪莉餅 口感更豐富 仲可以中和甜膩感😚
脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批 (小)
脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批 (小)