2018-04-30 404 views
九龍區一向都係朋友聚餐既中心之選,今次同友人兩人相聚星期五飯局,就簡左位於朗豪坊既zero,貪佢地點就腳,食完方便大家番屋企!餐廳既枱係用白色方格做底,拎黎影食物相打卡好易就有美食照個種感覺。同友人兩人胃口都比較細,叫唔到太多野食,所以試左個Parma ham蜜爪飯。味道好特別,我覺得呢個配搭係第二度未必食到!如果你鐘意蜜瓜奶既朋友必須一試!仲叫左個蒸松露蝦蓉粉包,由於自己本身好鐘意食蒸粉卷,所以對呢個好有期望。入口有好香松露味,而且好足料又好滑,無失望!最鐘意既係佢既八瓜魚沙律配柚子汁係必須要叫啊!柚子汁配合落去好清新,味道又夠濃,岩晒呢個天氣提一提精!飲品方面叫左個柯華田特飲,呢個味道就正正常常,如果你好鐘意柯華田都可以叫場內仲見到好多人食緊一個摩天輪🎡樣既東西,似係前菜或薯條類既拼盤!如果下次有多幾個人黎一定要試下,岩晒我地打卡會再黎!

最鐘意既係佢既八瓜魚沙律配柚子汁

會再黎!
$160 (Dinner)