2023-10-08
經朋友介紹 原來朗豪坊都有性價比高嘅西餐🤩 係2樓 Fresh 對面就隱約見到個靚靚花園,點知入面係環境闊落舒適嘅花園餐廳🥰 晚市二人餐仲要好抵食😍 真係好滿足🥰蕃茄水牛芝士沙律配白桃碎冰蕃茄&水牛芝士簡直標配💕白桃碎冰令整體更清爽,加埋果仁就更有口感✨野菌忌廉湯濃郁蘑菇味,好足料,飲到一粒粒嘅蘑菇,口感豐富✨辣脆雞翼配茘枝醬貼心嘅單骨雞翼,外脆內軟,外面已調味辣辣地幾涮嘴💕 最特別係個荔枝醬‼️微酸又清甜超好味😋 配炸雞翼就可以中和油膩感,但就咁個醬 已經好正😍😍😍晚市盛夏2人套餐:西班牙風乾火腿配烤菠蘿風乾火腿上用咗蟹籽點綴✨ 咸香嘅火腿充滿風味,與清甜多汁嘅菠蘿中和下,更有特色又醒胃😆松露忌廉牛肝菌意大利粉肉眼見到嘅足料,菌味濃郁~意粉軟硬適中,沾滿忌廉汁,食落又唔會覺得太膩喎🥰白酒煮藍青口鍋芝士乾香蒜包,沾上醬汁好惹味‼️青口嫩滑,要趁熱食,再沾細汁就最正啦😆海陸滋味(Medium)牛扒配虎蝦,一次過滿足兩個願望💞 虎蝦肉質質感實又不失彈性,味道香濃😍牛扒可以根據喜愛揀熟成程度,牛扒味道濃郁,帶有油香✨鮮果雪榚杯雜果有藍莓、士多啤梨~套餐連埋雪糕杯都幾滿足😌幸福花園由士多啤梨,杏仁
濃郁蘑菇味,好足料,飲到一粒粒嘅蘑菇,口感豐富✨
西班牙風乾火腿配烤菠蘿
雜果有藍莓、士多啤梨~套餐連埋雪糕杯都幾滿足😌
由士多啤梨,杏仁,乳酪沙冰製作而成,酸甜清爽之選🥰
綠悠清風
入面有青蘋果,羽衣甘藍,乳酪沙冰~清新之選✨