2019-09-20 139 views
宜家好多火鍋店,蒸氣火鍋也是一種選擇,因為比較健康同時又可以打邊爐,今日來到旺角日日刷食晚餐,整體來講我覺得普通,沒有伏,但亦沒話十分好,哈哈哈。首先,我們選擇的餐set係海鮮蒸氣火鍋加靚牛肉任食,價錢約350一位,酒水任飲。海鮮方面有龍蝦,蝦,鮑魚,聖子,蜆,扇貝等等,其他店有的這裡都有,味道正常,ok新鮮。唯一我覺得不足的係,個粥底唔得,好烯,大家知道蒸氣火鍋有粥底的,其實個粥底係精華,吸收好多海鮮的味道,但這個粥基本不算粥,算是湯,所以這裡我不太喜歡,本來想喝粥都沒咩粥,而侍應回應就係佢地個粥底係咁,吹佢唔漲。之後就係食牛同可以自助其他菜,款式都多既,呢度沒異議,醬汁方面不足的係沒有芫荽,喜歡芫荽的朋友可能要失望了。總體來講吾算抵食,除左粥底,其他都ok。

總體來講吾算抵食,除左粥底,其他都ok。
2019-09-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)