2020-09-26 891 views
知道餐廳係新開冇耐就去試下😚,位於旺角通菜街,旺中對面行前多小小就到,位置好易搵☺️由入去到走個一刻都keep住有客,好好生意🤣🤣環境都好乾淨,座位唔會好迫。服務態度都好好,店入面既員工都好後生,多多支持一下佢哋創業喇💕💕模式同一般石燒牛一樣自助式✨仼食飯、湯、沙律不得不讚沙律用一個個樽裝,十分衛生❤️食完之後餐廳仲有提供熊寶貝,比你噴番香件衫,好貼心❤️另外,我覺得好特別既係沈落去牛扒度嘅岩鹽同埋黑椒係用自動既容器,禁實就會自動出灑岀嚟,比起傳統嗰隻成日扭都扭唔岀,又勁油既,真係好好多😂😝-🤍美國安格斯西冷 $128🤍美國prime扁胛肉眼 $78🤍自家製蜜糖烏龍冷泡茶/自家製桂花烏龍冷泡茶(+$10)🤍芝麻雞翼$20-🤍 美國安格斯西冷⭐️⭐️⭐️⭐️會附送牛油比你燒熱左先,有埋牛油真係超香!而西冷雖然睇落脂肪都小多,但肉與油香平衡,牛味香濃,放上石燒板時加少許的鹽便能夠引出牛的香濃肉味,肉質軟腍!/🤍 美國prime扁胛肉眼 ⭐️⭐️⭐️依塊睇落同食落都冇好肥既感覺,肉質滑嫩,十分鮮甜,一放上石燒板上肉汁滿溢😍不過要注意盡量燒唔好太耐,免得會耐左變得好老!/🤍芝麻雞翼$20
模式同一般石燒牛一樣自助式
✨仼食飯、湯、沙律
不得不讚沙律用一個個樽裝,十分衛生❤️
食完之後餐廳仲有提供熊寶貝,比你噴番香件衫,好貼心❤️
🤍美國安格斯西冷 $128
🤍美國prime扁胛肉眼 $78
🤍自家製蜜糖烏龍冷泡茶/自家製桂花烏龍冷泡茶(+$10)
🤍芝麻雞翼$20
🤍 美國安格斯西冷
⭐️⭐️⭐️⭐️
🤍 美國prime扁胛肉眼
⭐️⭐️⭐️
🤍芝麻雞翼$20
[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
即叫即整,一咬就爆哂汁🥰下次一定試埋香芋丸🥺🥺
環境:8/10
服務:10/10
好味指數:8/10
回頭率:8.5/10
2020-09-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)